Prijzen koelverse maaltijden

– Hoofdmaaltijd       € 6,40
– Voorgerecht           € 1,00
– Nagerecht               € 0,90
Deze prijzen staan vast voor heel het jaar 2023

Op maandag van elke week krijgt u van onze bezorger de menulijst waaruit u een keuze kan maken voor een koelverse maaltijden. Uiterlijk op donderdag dient de lijst weer meegegeven worden aan onze vrijwilliger. De maaltijden veranderen elk seizoen. Hier kunt u zelf aangeven welke maaltijden u elke dag wilt. Het is verplicht in uw menulijst het hoofdgerecht op te nemen, voor- en nagerecht is een keuze. Op maandag t/m zaterdag wordt de door u bestelde koelverse maaltijd tussen 11:00 en 12:30 uur persoonlijk thuis afgeleverd.
Het is belangrijk dat de menulijst volledig is ingevuld, zodat onze bezorger uiterlijk op donderdag de menulijst mee kan nemen. Als u de menulijst niet op tijd heeft ingevuld of u bent niet in staat om zelf een keuze te maken, dan kunt u er ook gebruik te maken van de optie “kokskeuze’’. Dit houdt in dat de kok voor u een keuze maakt. Uiteraard varieert het menu dagelijks.

 

Tafeltje Dekje Bemmel biedt naast de koelverse maaltijden een ‘mealbutler’ in bruikleen aan. Op de mealbutler kunt u de koelverse maaltijd simpel op temperatuur brengen. Het gebruik van de mealbutler heeft de voorkeur. Omdat het gebruiksvriendelijk is en daarnaast ook erg veilig. U zet de maaltijd op de mealbutler en kunt na 40-45 minuten uw maaltijd gebruiken. U krijgt een duidelijke gebruiksaanwijzing.